Közterületi játszóterek

Közterületi játszótereinket óvodák, iskolák kertjébe, vagy falvak, városok tereire telepítjük. Olyan helyekre, ahol korábban csak pusztaság volt, vagy régi, balesetveszélyes, divatjamúlt játszóterek kiváltására. Közterületi játszótereink életet visznek a telepítési helyükre.

A közterületi játszótereinket magas minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük, és szigorúan betartjuk az ide vonatkozó MSZ1176-os magyar szabványt. Az összes játékunkat bevizsgáltatjuk a TÜV szakembereivel, akik azokat Megfelelőségi Tanúsítvánnyal látják el.

Kínálatunkban szemezgethet a legegyszerűbb játszótér-típusok közül, de az egészen bonyolult kombinációk elkészítésében és megtervezésében is partnerek vagyunk. Amennyiben egyedi történetre, mesére kívánják felfűzni a leendő játszótér vezérmotívumait, úgy a látványtervezésben is segítséget nyújtunk!

A fa természetéből adódó repedésekért garanciát nem tudunk vállalni!

Közterületi játszóterek - Egyéb kiegészítők

Ütéscsillapító gumilapok

Ütéscsillapító gumilapok

Cikkszám:

A speciális gumilapokból készített ütéscsillapító réteg megvédi a gyerekeket a sérüléstől. Egy méter feletti esésmagasságú közterületi játékoknál telepítése kötelező.

4 cm vastagságtól - 8300Ft+Áfa /m2-től.
az ár a telepítési költséget nem tartalmazza
 

Ára: 89.000  Ft + ÁFA-tól

Galéria:


Ütéscsillapító gumilapok

Hintacsukló

Hintacsukló

Cikkszám:

Ez a hintacsukló típus megfelelő minden olyan köteles hintához, amelyet fához kell rögzíteni. A hintaállvány bármilyen keresztmetszetű anyagból készülhet, a hintacsukló menetes szárának hossza garantáltan alkalmassá teszi a felszerelésre.
Ára: 1600ft+ÁFA/db

Ára: 2.000  Ft + ÁFA-tól

Galéria:


Hintacsukló Hintacsukló

Alubetétes laphinta

Alubetétes laphinta

Cikkszám:

Ezt a hintaülőkénket elsősorban intézményekbe ajánljuk, mert a gumírozott alumínium-betétes hintatest és a biztonsági hintalánc kombinációja strapabíró, és biztonságos.

A hinta megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-2 szabványoknak, és rendelkezik Európai TÜV tanúsítvánnyal is.

3 év fölötti gyermekeknek ajánljuk.

Ára: 17.000  Ft + ÁFA-tól

Galéria:


Alubetétes laphinta Alubetétes laphinta

Biztonsági gyermekhinta

Biztonsági gyermekhinta

Cikkszám:

Ezt a hintánkat olyan közterületi játszóterekre ajánljuk, ahol elsősorban kisebb gyerekek fognak játszani. A babahinta lecsukható, és biztonságos hintázást biztosít a legkisebb gyerekeknek is. A szerkezet gumiborítású, és nincsenek hegyes sarkai.

A hinta megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-2 szabványoknak, és rendelkezik Európai TÜV tanúsítvánnyal is.

Elsősorban 3 év alatti gyermekeknek ajánljuk.

Ára: 39.000  Ft + ÁFA-tól

Galéria:


Biztonsági gyermekhinta

Galéria

Cégünk úgy tervezi eszközeit, hogy ösztönző játékélményt nyújtson kisebb s a nagyobb korosztályoknak egyaránt. A szabadtéri játszóeszközök hatalmas választékának köszönhetően a játszóterek tervezésének mára már csak a képzelet szabhat határt, függetlenül attól, hogy szükség van-e klasszikus hintára, egy csúszdára vagy egy teljesen egyedi gyártású eszköz megvalósítására!
Tekintse meg eddig elkészült játékainkat , s ha egyedi elképzelése lenne csak ossza meg velünk!

Ajánlatkérés


Elküldöm